Skip to main content

Det kan godt være, du gang på gang skriver fantastisk indhold til din virksomheds blog, men bliver det læst? Og hvad gør du egentlig for at opbygge og fastholde en online læserskare? Læser du videre, får du en række brugbare guidelines leveret som Infographic fra Mashable til dig.

Din blog er din hjemmebane

– Det er fra den platform, du deler ud af din viden og samtidig gør opmærksom på dig selv og din virksomhed. Uanset om du er lille eller et stort anerkendt selskab, fungerer bloggen som motor i din content marketing strategi, fordi …

1. Du bruger bloggen til at dele dit indhold

Et indhold, du dele på de sociale medier, du selv er en del af, for at hjælpe, servicere og uddanne dine kunder, men så sandeligt også for at fremme din egen synlighed. Det er ingen hemmelighed!

Og her er det bestemt en fordel, at det nye, unikke og søgemaskineoptimerbare indhold, du deler, giver dig langt større mulighed for at få en god placering i søgemaskinernes resultatoversigt, når en potentiel kunde søger på dét, du blogger om.

2. Bloggen styrker din troværdighed, din konvertering og dit salg

Men tag dig i agt!

Folk vil rigtig gerne købe – de vil bare ikke sælges til. Uanset om du yder en service eller sælger håndgribelige produkter, må du for alt i verden ikke virke anmassende.

Din blog er dit udstillingsvindue. Den fungerer som en skjult sælger, der udelukkende arbejder for at markedsføre dig frem mod et salg.

Jo, det er en udfordring at opbygge en loyal læserskare, der ikke lader sig forstyrre af den store mængde støj, rod og indhold, den digitale verden byder ind med. En læserskare, som engagerer sig aktivt og som vender tilbage.

– Men har du først overbevist dine læsere om, at dét, du giver dem, tilfører en positiv værdi – value proposition – er det langt lettere at få dem til at engagere sig. Vær ikke bange for at vise dem vejen til din blogs tilmeldingsmodul – eller til dit nyhedsbrevs.

Infographic: Mashable om hemmeligheden bag den faste læserskare på din blog

I samarbejde med det digitale marketingbureau, BlueGlass, har Mashable skabt en Infographic, der giver dig nogle af hemmelighederne bag dét at opbygge og fastholde en online læserskare på din blog.

Her får du et par tips:

  1. Du får flere læsere med et værdiskabende indhold
    Det har du med sikkerhed hørt før. Og det bliver sagt igen og igen. – Men for at få flere læsere til din blog er det vigtigt, at du konsekvent og hyppigt producerer og deler kvalitetsindhold. Altså et indhold, der er så interessant, at det bliver fulgt, liket, tweetet, delt på Facebook og LinkedIn. Måske endda får en tilmelding til dit blogfeed eller nyhedsbrev.
  2. En fængende overskrift arbejder for dig
    Ifølge Mashable vil 80 % af dem, der støder på dit post, udelukkende læse din overskrift. 20 % vil enten læse eller scanne resten af din tekst. En fængende overskrift arbejder for dig. Har du først fanget dine læsere med et brugbart kvalitetsindhold, er der langt større chancer for, du vinder kampen om den loyale læser. Også når du deler og gør opmærksom på andres gode content.

Del, del, del…
Og så handler det ellers bare om at skabe synlighed omkring dig selv ved at dele ud af din viden, dine og andres idéer. Ved åbenlyst at deltage i debatter og sparre med dit netværk på alle platforme.

Skriv et svar