FRA KNOGLEKRÆFT TIL IRONMAN

Forestil dig, at du vågner fra et mareridt, hvor du bliver forfulgt. Du vågner med et sæt! Dit hjerte hamrer vildt, indtil du er så klar i hovedet, at du indser, det bare var en drøm. Følelsen tager pusten fra dig, ikk’?

Forestil dig så, at du er 16 år gammel. Du vågner i en hospitalsseng – kigger ned ad din krop og ser kun en kort benstump dér, hvor dit venstre ben plejer at være. Din dyne ligger helt fladt ovenpå lagenet og dækker ingenting. Du er vågen, og det er ikke et mareridt.

Det er Gert Runes virkelighed. Gert vinder over kræften, men mister sit venstre ben og en stor del af sig selv. Her får du historien om, hvordan Gert Runes personlige tragedie bliver hans livs vigtigste udfordring. En udfordring, der resulterer i, at han, som den første ét-benede dansker, gennemfører en Ironman.

Gert Rune tager dig med på sin mentale rejse. Og gennem historien får du konkrete værktøjer til at klare de udfordringer, du møder, i dit liv. Store som små. Læs blandt andet om Gert Runes formel til at klare alle udfordringer …

Kunde

Gert Rune – Danmarks eneste Ironman med kun ét ben.

Opgaven

"Jeg er kun 16 år, da jeg får konstateret knoglekræft. Jeg vinder over kræften, men mister mit venstre ben og en stor del af mig selv. Her får du historien om, hvordan min personlige tragedie bliver mit livs udfordring. En udfordring, der resulterer i, at jeg, som den første ét-benede dansker, gennemfører en Ironman. Du kommer med på min mentale rejse. Er du klar - og vil du med?"

Fra knoglekræft til IRONMAN af Line Hornslet Falcke

Synlighed og brugervenlighed i din strategi & kommunikation

Har du brug for hjælp til dine tekster? Til at tænke digital synlighed og brugervenlighed ind i din historiefortælling? Hos mig bliver du hjulpet helt i mål. Ring eller skriv. Det koster ingenting at drøfte dine udfordringer.

Kontakt mig her